Binnendak afgewerkt met zwarte bamboepalen


De toepassingen van bamboepalen zijn enorm, maar heb je er al eens aan gedacht om je binnendak ermee af te werken? Een tevreden klant stuurde ons enkele foto's en het resultaat is prachtig.

Voor dit project werden er door de klant Nigra bamboepalen gebruikt. Deze Nigra bamboepalen hebben een verloop van ongeveer 20% tot 30% elke drie meter. In dit project werd er goed rekening mee gehouden dat de palen telkens om en om geplaatst werden zodat er zo weinig mogelijk ruimte zichtbaar is tussen de bamboepalen.

Afwerken binnendak met Nigra bamboepalen
Afwerken binnendak met Nigra bamboepalen

Nigra bamboepalen kennen hun oorsprong in China en hebben een natuurlijk donkerbruine tot zwarte kleur. Deze bamboepalen hebben een maximum diameter van ca. 4 cm aan de basis. Ze zijn leverbaar in 2, 3 of 4 meter lengte.

Verder worden deze bamboepalen gebruikt voor decoratieve doeleinden zoals meubels, muziekinstrumenten, maar ook als tuinschermen wordt deze soort het meest gebruikt.


Wil jij ook graag bamboe palen gebruiken in jouw interieur? Bekijk dan even ons uitgebreid assortiment palen in onze webshop.

Hulp nodig bij het plaatsen? Bamboe België heeft ook een uitstekende plaatsingsservice waarop je beroep kan doen. 

Vragen? neem gerust contact met ons op

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons