Creatief met bamboestokken


De mogelijkheden om creatief te zijn met bamboestokken zijn oneindig. In dit artikel zetten we enkele bamboeproject van klanten in de kijker die gebruik maakten van bamboestokken.

Wat dacht je van een buiten douche gemaakt uit bamboepalen? Je waant je meteen in in het midden van de jungle. Je maakt deze bamboedouche eenvoudig zelf door de bamboepalen langs elkaar vast te zetten.

Bamboe buitendouche
Bamboe buitendouche

Speelplezier verzekerd voor je kinderen in deze zelfgemaakte schommel uit bamboestokken. Met enkele bamboestokken, schroeven en wat manillatouw maak je in de kortste tijd een nieuw speeltuig voor in je eigen tuin. 

Bamboeschommel
Bamboeschommel

Met een kant-en-klaar bouwpakket voor een bamboe pergola fleur je je tuin of terras meteen op. De gebruiksvriendelijke bouwpakketten kan je bijzonder snel en makkelijk op- en afbouwen, wat hen ook geschikt maakt voor feesten of speciale evenementen.

Voor een dichte zonnewering en/of waterdichte overkapping zijn de bamboe pergola’s prachtig te combineren met de strodaken, rietmatten of gespleten bamboematten als dakbedekking. Aan de zijkanten van de pergola, kunnen o.a. bamboeschermen zorgen voor de gewenste privacy.

Je creëert ermee in no time een gezellig, tropische sfeer.

Pergola
Pergola

Een plantenbak maak je gemakkelijk zelf uit bamboe. Haal wat werkmateriaal in huis en in een mum van tijd hangt jou DIY bamboe plantenbak op in je tuin. 

bloembakjes-gemaakt-van-bamboestokken.pngBamboestokken-als-bloembakken.pngdc88a5fda28fd1a1220dc01d81ab505f.jpeg

De mogelijkheden voor een tuinomheining zijn enorm, maar al eens gedacht aan een tuinomheining uit bamboestokken? Door gebruik te maken van verschillende afmetingen bamboestokken, creëer je een unieke tuinomheining. In ons gamma zijn er meer dan 50 verschillende bamboestokken terug te vinden. 

Omheining-met-bamboepalen-3-min.pngOmheining-met-bamboepalen-1-min.png

Bamboestokken zijn perfect om een leiconstructie te maken. Ze zijn sterk en buigzaam waardoor ze bijna nooit breken. 

Leiconstructie uit bamboe
Leiconstructie uit bamboe

Op zoek naar nog meer ideeën?


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons