De voordelen van bamboe omheining


Twijfel je om een omheining in bamboe te plaatsen? Ontdek tal van voordelen in dit artikel en neem een kijkje op onze webshop om nog meer projecten van klanten terug te vinden en laat je overtuigen.

Voor zij die graag hun woning onder handen nemen en de tuin een unieke uitstraling willen geven, of zij die eerder iets praktisch en duurzaam willen? Bamboe België geeft een antwoord op de wensen en noden van hun klanten.

Bamboe België mocht bij deze klant een omheining met halve bamboeschermen plaatsen. Net zoals we in een vorig artikel omschreven, werkten we hier met dezelfde structuur van bamboepalen. Het voordeel hiervan is dat we op een snelle, efficiënte en ecologische manier een structuur creëren weertegen bamboeschermen geplaatst kunnen worden.

Constructie uit bamboepalen
Constructie uit bamboepalen

Deze omheining uit bamboe heeft een natuurlijke uitstraling en is tegelijkertijd erg stijlvol. Ook biedt deze de nodige privacy voor jou tuin. Een bamboe omheining kan ook een tijdelijke oplossing zijn wanneer je haag nog niet de gewenste hoogte heeft bereikt.

Halfronde zwarte bamboeschermen
Halfronde zwarte bamboeschermen

Bamboe biedt de mogelijkheid om enorm creatief te zijn. Je kan werken met verschillende soorten bamboe om zo een paradijs in je eigen tuin te creëren.

Poortje gemaakt met een bamboescherm
Poortje gemaakt met een bamboescherm

Omwille van de natuurlijke look gaan planten voor en tegen je omheining uit bamboe helemaal op in het geheel.

Mits het nodige onderhoud, gaat je bamboe omheining lang mee.

Tuinomheing met halfronde zwarte bamboeschermen
Tuinomheing met halfronde zwarte bamboeschermen

Overtuigd om een omheining uit bamboe te plaatsen? Neem dan een kijkje op onze webshop.

Overtuigd, maar laat je dit liever aan iemand anders over? Bamboe België heeft ook een plaatsingsservice die met veel plezier u project komt realiseren.

Nog vragen? Contacteer ons telefonisch via +32 (0)471 721 442 of per mail info@bamboebelgië.be.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons