Vind de tuinomheining die perfect bij je past


Een tuinomheining bepaald voor een groot deel het uitzicht van je tuin.  De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid, maar heb je al eens gedacht aan een tuinomheining gemaakt uit bamboe? 

In dit artikel leggen we in enkele stappen uit hoe je zelf jou tuinomheining uit bamboe kan plaatsten. Zelf niet zo handig? Lees dan hieronder snel verder hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Bamboe België bedacht een structuur, gemaakt uit bamboepalen, waartegen bamboematten of bamboeschermen bevestigd kunnen worden. De bamboepalen worden eenvoudig aan elkaar bevestigd door middel van bouten voor een stevige structuur. Met de Bamboe Grond Protector, een speciale zwarte coating voor bamboepalen die in de grond geplaatst worden, wordt de bamboe beschermt tegen vocht en houtrot waardoor de levensduur verlengt. 

Structuur van Java bamboepalen
Structuur van Java bamboepalen

Structuur van Java bamboepalen
Structuur van Java bamboepalen

Wanneer de structuur klaar is, kunnen de bamboe matten bevestigd worden tegen de structuur van bamboepalen met schroeven.

Zwarte bamboemat op rol
Zwarte bamboemat op rol

Het eindresultaat? Een prachtige tuinomheining, volledig gemaakt uit bamboe.

Tuinomheining van zwarte bamboematten op rol
Tuinomheining van zwarte bamboematten op rol

Word jij ook zo blij van deze tuinomheining, maar weet je niet hoe hier zelf aan te beginnen?

Neem dan gerust contact op via telefoon +32 (0)471 721 442 of via mail info@bamboebelgie.be en dan helpen wij je graag verder.

Bamboe België heeft een zeer bekwame en ervaren monteur in dienst die met veel plezier en gedrevenheid jou bamboe droomproject bij je thuis komt realiseren.

Vragen alvorens je een aankoop wil plaatsen of problemen tijdens de montage? Neem ook dan gerust contact met ons op.


Heb je graag nog meer informatie over onze producten? Neem dan gerust een kijkje op onze Bamboe webshop en ontdek ons ruim assortiment aan bamboe producten.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons