Vijver afwerking met bamboeschermen


De afwerking van een vijver is iets waar tijdens het ontwerpen al rekening mee wordt gehouden. De mogelijkheden van bamboe die het plaatje compleet kunnen maken, mogen hierbij zeker niet vergeten worden.

Bij een zo natuurlijk mogelijke vijver die helemaal opgaat in je tuin, zal waarschijnlijk gekozen worden voor natuurlijke materialen of beplanting rondom de vijver. De mogelijkheden voor de afwerking van je vijver zijn in principe eindeloos, evenals de keuzemogelijkheden voor het materiaal dat je ervoor kan gebruiken. Bamboe geeft in het geval van een natuurlijke vijver enorm veel mogelijkheden.

In dit artikel zetten we een project in de kijker waar door een klant gebruik werd gemaakt van halfronde bamboeschermen.

halfrond naturel bamboescherm
halfrond naturel bamboescherm

Op een heel erg eenvoudige manier werden halfronde bamboeschermen langs de vijver als omheining geplaatst. Deze bamboeschermen passen in dit geval helemaal in de sfeer van de vijver.

Klik hier om meer te lezen over de herkomst en eigenschappen van onze halfronde bamboeschermen.

Wil jij ook graag aan de slag met onze bamboeschermen? Ontdek in onze webshop de verschillende modellen die misschien wel perfect bij jou vijver passen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons