Fleur je tuin op met zwarte bamboeschermen als tuinomheining


Er zijn verschillende mogelijkheden in bamboe om je tuin met omheining te voorzien. Van halfronde tot giant schermen of van budget tot deluxe bamboematten of zelfs bamboepalen, met hierin nog eens keuze van naturel of zwart. In dit project werden zwarte bamboeschermen gebruikt die de tuin helemaal opfleuren.

Onze bamboeschermen Giant Zwart zijn vervaardigd met 6-9 cm dikke bamboestokken die hun herkomst kennen in Indonesië. Deze bamboe tuinschermen zijn standaard verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar kunnen eveneens eenvoudig afgekort worden. Giant bamboe schermen zijn langs boven van nature afgesloten om vocht en insijpelend vuil te vermijden. Extra stabiliteit wordt gecreëerd door een dunne horizontale spies.

Meerdere bamboe tuinschermen naast elkaar geplaatst, toveren je tuin om in een exotisch ogend paradijs met een zomerse uitstraling. Bij deze klant was de keuze van zwarte bamboeschermen een perfecte keuze.

Zwarte bamboeschermen
Zwarte bamboeschermen

Ben je nog op zoek naar een prachtige natuurlijke tuinomheining? Overweeg dan zeker even om hiervoor zwarte bamboeschermen te gebruiken.

Bij problemen tijdens het plaatsen, kunnen we je telefonisch proberen verder helpen. Begin je er liever zelf niet aan, dan kan je beroep doen op onze plaatsingsservice.

Deze tuinomheining werd geplaatst door Yannick en Gijsbert, onze ervaren monteurs.

Ontdek onze verschillende zwarte bamboeschermen vandaag nog in onze webshop.

klik hier en ontdek meer over bamboe in onze webshop

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons