Bamboe België werkte mee aan een goed doel


In het begin van de zomer werden we gecontacteerd door Het Konijnenhof, een erkende opvang voor konijnen. Ze waren op zoek naar een oplossing om de nodige schaduw aan hun konijnen te bieden. We vonden dit een geweldig initiatief en hielpen er daarom graag aan mee. 

Wat is Het Konijnenhof? Het Konijnenhof vangt gemiddeld 4 konijnen per dag op. Dit zijn verwaarloosde, gedumpte of  in beslag genomen konijnen. Ze draaien volledig op vrijwillige basis en zijn afhankelijk van adopties en giften. Twee zomers geleden kochten ze een 30 tal parasols aan, een goedkope en snelle oplossing, maar na twee jaar waren de meeste parasols aan vervanging toe.

Konijnen kunnen erg moeilijk tegen de warmte, dus een oplossing om veel schaduw te creëren was noodzakelijk. Om die reden kozen ze ervoor te investeren in een vaste overkapping en dachten ze aan bamboe pergola's. Een duurzame, snelle en ook goedkope oplossing

Bamboe België heeft dit geweldige initiatief geholpen door een aantal materialen te schenken.

Constructie met bamboepalen
Constructie met bamboepalen

Rietmatten op constructie van bamboepalen voor schaduw
Rietmatten op constructie van bamboepalen voor schaduw

Constructie van bamboepalen met rieten dak
Constructie van bamboepalen met rieten dak

Denk je dat Bamboe België jou initiatief ook verder kan helpen? Contacteer ons telefonisch of per mail en we denken graag samen met jou mee.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons