Tover jouw jacuzzi om met bamboe


Heb je een jacuzzi, maar past deze niet in het geheel van je tuin? Bamboe België biedt verschillende oplossingen om jouw jacuzzi zitplaats er natuurlijk en gezellig te doen uitzien.

Een klant bouwde zijn jacuzzi in zijn terras en plaatste hier bovenop een pergola, afgewerkt met een rieten dak. Verder werd er een strodak in de hoek gebruikt om het terras verder in te kleden. Op zomerdagen zal het hier vast heerlijk vertoeven zijn.

Pergola boven jacuzzi op terras
Pergola boven jacuzzi op terras

Een andere klant plaatste bamboelatten tegen zijn jacuzzi. Op deze manier krijgt de jacuzzi een natuurlijke uitstraling. Ook rietmatten of bamboematten lenen zich hier uitstekend toe.

Bamboelatten zwart rond jacuzzi
Bamboelatten zwart rond jacuzzi

Kijk je vanuit je jacuzzi op een lelijke muur? Dan kan een bamboescherm of bamboemat een oplossing bieden. 

Bamboemat geplaatst tegen muur
Bamboemat geplaatst tegen muur

Kan jij ook bamboe gebruiken om je jacuzzi in te kleden? Heb je een advies op maat nodig? Je kan ons bereiken via mail info@bamboebelgie.be of telefonisch +32 (0)471 721 442. Een afspraak maken in onze toonzaal is ook altijd mogelijk.


Bezoek onze webshop

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons