Realiseer jouw droomkeuken met bamboe


Wil je jouw keuken renoveren of vervangen en vind je naast stijl en gemak ook duurzaamheid belangrijk? Denk dan eens aan een bamboe keuken. Wij geven je in dit artikel graag wat keuken inspiratie mee.

De keuken is een belangrijk onderdeel van elk huis, want je spendeert er vele uren met familie en vrienden. Bij het ontwerpen van een keuken is het belangrijk om te kiezen voor materialen die goed bij het huis en de mensen die in het huis wonen passen. 

De kastfrontjes uit bamboe brengen in het voorbeeld van dit artikel een levendig en warm element in de keuken. Daarbovenop blijft bamboe een duurzaam, hard en natuurlijk materiaal

Kastfrontjes uit bamboe plaatmateriaal
Kastfrontjes uit bamboe plaatmateriaal

Bij het ontwerp van je keuken kan je kiezen om het volledige meubilair te maken uit bamboe of je kan gaan voor de subtiele verwerking van bamboe in een moderne keuken. Bamboe is namelijk erg makkelijk te combineren met zwart, wit of hippe kleuren. 

Andere voordelen zijn o.a. dat het materiaal supersterk en makkelijk schoon te maken is. Een bamboe keuken is dus onderhoudsvriendelijk en blijft jarenlang mooi.

Kastfrontjes uit bamboe plaatmateriaal
Kastfrontjes uit bamboe plaatmateriaal

Heb je een idee of ontwerp voor jouw eigen bamboe keuken? Of bouw je keukens in opdracht? Bamboe België heeft verschillende keuzes in plaatmateriaal om een keuken uit bamboe te maken. Wij helpen je erg graag verder.


Veel ideeën, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? We hebben enkele ervaren installateurs in dienst die met veel plezier jou droomkeuken komen realiseren.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons