Klik hier en word verliefd op ons bamboe plaatmateriaal


Wist je al dat bamboe platen uiterst geschikt zijn voor interieurbouw? Ze zijn tegenwoordig erg populair als meubelplaat voor het maken van tafelbladen, wandpanelen, traptreden, deuren, kozijnen, werkbladen, badkamermeubels, keukens en ga zo maar voort. 

Deuren vormen een belangrijk onderdeel van een huis. De stijl en de keuze van de gebruikte materialen bepalen mee de uitstraling. Bamboe is een duurzaam, natuurlijk materiaal dat zeer geschikt is voor gebruik in deuren. Een klant maakte een prachtige schuifdeur met een 7-laagse bamboeplaat

Deur uit bamboe plaatmateriaal
Deur uit bamboe plaatmateriaal

Bamboe plaat 7-laags naturel
Bamboe plaat 7-laags naturel

Onze bamboeplaten zijn een duurzaam en milieuvriendelijk bouwmateriaal. Bamboe plaatmateriaal heeft een zeer luxueuze uitstraling en kan verwerkt worden met dezelfde oliën, lijmen, laksoorten en gereedschappen als bij houten platen wordt gebruikt.

De unieke opbouw van kruislings zowel horizontaal als verticaal verlijmde bamboe strips worden op elkaar geperst. Dit maakt de bamboe platen erg stabiel en zien ze er aan de zijkanten ook heel netjes uit.

Ideeën om bamboe plaatmateriaal in jouw interieur te verwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken heel graag tijd voor jou via mail of telefonisch.

Onze bamboe producten komen bekijken kan na afspraak via de showroom te Oudsbergen.

Ontdek hier ons assortiment plaatmateriaal

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons