Rietmatten rond je zwembad en je waant je op vakantie


De zomer is begonnen! Wil je deze zomer graag een tuin met een natuurlijke uitstraling en misschien wel een tropisch tintje? Heb je een zwembad in de tuin staan? Al eens gedacht aan rietmatten als inkleding? Dan is dit artikel misschien wel interessant voor jou.

Rietmatten zijn een uitstekende keuze om tegen een zwembad uit plastiek te plaatsen om zo een natuurlijke uitstraling aan de tuin te geven. Onze rietmatten zijn erg eenvoudig te bevestigen, het is een klus die je gemakkelijke zelf kan uitvoeren. Een bijkomend voordeel van rietmatten is dat ze erg goedkoop zijn en enkele jaren meegaan. Riet heeft een gevarieerd toepassingsgebied en je creëert er als snel een tropische sfeer mee.

Bamboe-rond-zwembad-3-Bamboe-Belgie-min.pngBamboe-rond-zwembad-2-Bamboe-Belgie-min.png

Rietmatten zijn verder nog erg interessant om te gebruiken als bijvoorbeeld tuinomheining, het afwerken van een balkon, het schaduwrijk maken van een plaats door rietmatten te plaatsen op een glazen dak of een pergola.

Overtuigd om voor een klein prijsje je tuin om te toveren in een subtropisch paradijs? Koop dan vandaag nog jou rietmatten aan via onze webshop.

Klik en ontdek ons assortiment rietmatten

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons