Breng sfeer in je tuin met bamboe


Wat we in al die jaren Bamboe België al ontdekt hebben is dat niets onmogelijk is met bamboe. Deze klant creëerde een super sfeervolle tuin en maakte hier o.a. gebruik van verschillende bamboe materialen.

Met kleine stukken dunne bamboepalen maak je op een erg eenvoudige manier een slinger die decoratief te gebruiken is in je tuin en waarmee je meteen een bepaalde sfeer creëert. Bamboe België heeft verschillende bamboepalen/stokken in hun assortiment. Voor een naturel kleur leunt de Tonkin stok zich hier erg goed toe. Eerder fan van een zwarte kleur? Dan is de Nigra stok een goede keuze.

Bamboe-sfeermomenten-Bamboe-Belgie-7-min.pngBamboe-sfeermomenten-Bamboe-Belgie-5-min.pngBamboe-sfeermomenten-Bamboe-Belgie-4-min.pngBamboe-sfeermomenten-Bamboe-Belgie-2-min.png

Met de juiste tuinverlichting op de juiste plek creëer je enorm veel sfeer waardoor je een hele avond in je eigen tuin wil vertoeven. Merk op de achtergrond van de foto op hoe subtiel er licht op de bamboeslinger schijnt.

Sfeertuin met bamboe materialen
Sfeertuin met bamboe materialen

Met enkele stukken bamboepalen en bamboelatten kan je een decoratief dienblad maken. De kaars in het midden zorgt voor extra gezelligheid aan tafel.

Tafeldecoratie met bamboe
Tafeldecoratie met bamboe

Een bamboescherm kan in je tuin de perfecte oplossing zijn om verschillende redenen: een natuurlijk element in de omheining brengen, meer privacy tussen jou en je buur creëren, onze schermen (en bamboematten) zijn budgetvriendelijk, makkelijk zelf te plaatsen en ga zo maar door. En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen van bamboe. Hierover schreven we in een eerder artikel. Benieuwd? Lees het hier.

Bamboe-sfeermomenten-Bamboe-Belgie-3-min.pngBamboe-sfeermomenten-Bamboe-Belgie-7-min.png

Overtuigd om sfeer in jou tuin te brengen met behulp van bamboe? Ontdek ons uitgebreide assortiment vandaag nog. Heb jij een project in gedachten en wil je graag wat meer informatie over bamboe? Contacteer ons dan zeker even en samen kijken we hoe bamboe de oplossing kan zijn.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons