Bamboe als oplossing voor gaten of bruine plekken in een haag


Is het probleem van bruine plekken in je haag herkenbaar? Of heb jij in je tuin last van een lelijke muur waar je tegenaan moet kijken? Of heb je op een bepaalde plaats in je tuin last van inkijk en wil je graag de privacy verhogen? Bamboe België helpt je graag naar het zoeken van een oplossing op maat.

Omwille van verschillende redenen kunnen er bruine vlekken of gaten ontstaan in een haag. In sommige gevallen zijn deze te herstellen, maar de schade is in sommige gevallen ook blijvend. Een bamboe omheining is in dit geval een mooie oplossing omdat deze o.a. ook een natuurlijke uitstraling geeft. 

Met een goed advies kan Bamboe België een bouwpakket op maat leveren om zelf te plaatsen. We staan tijdens het plaatsen ter beschikking om vragen telefonisch of per mail te beantwoorden. Begin je er liever niet zelf aan? We hebben ook een plaatsingsservice die met veel enthousiasme en nauwkeurigheid jou bamboe project komt realiseren.

Op een eenvoudige manier worden er bamboepalen in de grond geplaatst. Met de bamboe Grond Protector, een speciale zwarte coating voor bamboepalen die in de grond worden geplaatst, worden de producten beschermt tegen vocht en houtrot.

Bamboepalen
Bamboepalen

Horizontaal tegen de bamboepalen worden dezelfde bamboepalen bevestigd waarna de bamboeschermen op een eenvoudige manier tegen de constructie bevestigd kunnen worden. 

Bamboe scherm halfrond zwart
Bamboe scherm halfrond zwart

Het eindresultaat is een mooi afgewerkte natuurlijke omheining die de bruine vlek in de omheining bedekt. 

Bamboe omheining met halve zwarte bamboe schermen
Bamboe omheining met halve zwarte bamboe schermen

Kan Bamboe België jou ook helpen zoeken naar een oplossing voor een gelijkaardig probleem?  Contacteer ons en we helpen je graag verder met een advies op maat.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons