Feest in je tuin met een bamboe bar


Zin om een hoekje in de tuin te creëren waar het altijd feest lijkt en waar je gemakkelijk een gezellige zomeravond met vrienden kan organiseren? Met verschillende bamboeproducten heb je in een mum van tijd een leuke plek gemaakt waar je de hele zomer zou willen vertoeven.

Met bamboepalen kan er een constructie gemaakt worden, waarna op het dak stro kan bevestigd worden. Bamboe België heeft ook kant-en klare bamboe pergola's die als een bouwpakket erg gebruiksvriendelijk op en af te bouwen zijn. Met de juiste verlichting en decoratie zit je meteen in de sfeer.

Zomerbar met bamboepalen en strodak
Zomerbar met bamboepalen en strodak

Naast bamboepalen, zijn paletten ook een mogelijkheid om een zomerbar te bouwen. In dit voorbeeld werden er tegen de houtconstructie rietmatten bevestigd. Dit kan je op een erg eenvoudige manier zelf doen. Onze rietmatten zijn in verschillende formaten beschikbaar, maar ook erg gemakkelijk zelf in te korten.

Constructie met paletten waartegen rietmatten bevestigd zijn
Constructie met paletten waartegen rietmatten bevestigd zijn

Zomerbar met rietmatten en strodak
Zomerbar met rietmatten en strodak

Het strodak, de gezellige verlichting en de inrichting maakt deze zomerbar helemaal compleet. 

Ook zin gekregen om een zomerbar uit bamboe in je tuin te zetten? Neem een kijkje op onze webshop om ons uitgebreide assortiment aan bamboeproducten te leren kennen en neem bij vragen gerust contact met ons op.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons