Meer schaduw op je terras met rietmatten


De lente is in het land en die eerste zonnestralen ontvangen we graag met open armen. In de zomer daarentegen zoeken we ook af en toe graag de schaduw op. De felle zon in de zomer zorgt ervoor dat de temperaturen op je terras al snel hoog kunnen oplopen. Om te voorkomen dat het te heet wordt op je terras of in je tuin kan je op verschillende manieren voor wat extra schaduw zorgen.

De manier waarop je schaduw wil creëren op je terras is afhankelijk van verschillende factoren zoals het budget, tijd, smaak, etc.. 

Had je er al eens gedacht om rietmatten te gebruiken om meer schaduw op je favoriete zitplek te creëren? We geven in dit artikel enkele voorbeelden van realisaties met rietmatten van onze klanten. Op onze webshop zijn nog meer foto's terug te vinden om je verder te laten inspireren. 

Deze klant creëerde extra schaduw op het terras door middel van het plaatsen van rietmatten op een metalen constructie. Het resultaat mag er wezen. 

rietmatten-dak-3-Bamboe-Belgie-min.pngrietmatten-dak-2-Bamboe-Belgie-min.png

Deze klant creëerde een gezellige en koele zithoek om in de zomer te vertoeven. In dit voorbeeld werden de rietmatten geplaatst op een houten constructie.

Dak van rietmatten
Dak van rietmatten

Onze natuurlijke rietmatten zijn eenvoudig te bevestigen en bovendien nog goedkoop ook. Riet heeft een gevarieerd toepassingsgebied en je creëert er als snel een tropische sfeer mee. We bieden zowel gepelde als ongepelde rietmatten aan.

Klik hier om nog meer informatie over de rietmatten terug te vinden.

Overtuigd om je terras schaduwrijk te maken met riet? Bestel vandaag nog via onze webshop. Of toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@bamboebelgie.be of telefonisch via +32 (0)471 721 442.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons