Trap uit bamboe plaatmateriaal


Een trap in een woning, winkel of toonzaal is vaak een echte eyecatcher en draagt bij aan de sfeer van het interieur. Wist je al dat bamboe een uitstekend materiaal is voor de toepassing van verschillende type trappen?

Een nieuwe trap uit bamboe of als bekleding over een bestaande trap, er zijn verschillende mogelijkheden.

Trappen uit bamboe bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen.

  • Bamboe is een sterk en hard materiaal.
  • Bamboe is een zeer stabiel materiaal waardoor de traptreden nauwelijks krimpen of zwellen.
  • Bamboe heeft een lange levensduur.
  • Bamboe is en blijft een natuurlijk product en zorgt dus voor een natuurlijke uitstraling, naast een luxueuze uitstraling.

Onze bamboeplaten zijn een duurzaam en milieuvriendelijk bouwmateriaal. Bamboe plaatmateriaal kan verwerkt worden met dezelfde oliën, lijmen, laksoorten en gereedschappen als bij houten platen. In het geval van de trap in dit artikel is het plaatmateriaal bewerkt met een Rubio Monocoat.

Bamboeplaten zijn uiterst geschikt voor interieurbouw. Zo zijn ze verder erg populair als meubelplaat voor het maken van tafelbladen, wandpanelen, deuren, kozijnen, werkbladen, badkamermeubels, keukenwerkbladen, enz.

bamboe-interieurplaat-trap-Bamboe-Belgie-2-min.pngbamboe-interieurplaat-trap-Bamboe-Belgie-3-min.pngtrap1.png

Overtuigd om jou nieuwe trap uit bamboe te maken of geïnteresseerd om jou bestaande trap te renoveren met bamboe plaatmateriaal? Bamboe België is hierin graag jou partner.

Ontdek meer op onze webshop.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons