Bamboe België op Extrema Outdoor


Afgelopen zomer mochten we rietmatten leveren aan Extrema Outdoor, een dance festival aan de Plas in Houthalen-Helchteren. Ze maakten er super mooie dakjes mee op verschillende torens langs en achter de dj booth. Het resultaat mag er zijn.

Rietmatten, bamboematten of bamboeschermen zijn ideaal om te gebruiken op festivals voor het inkleden van drank en eetstandjes of dj booths. Voor het bekleden van hekken of het afschermen van bepaalde delen van het festivalterrein.

Ook bamboepalen zijn uiterst geschikt voor de inkleding op een festival. Denk maar aan een hangmattendorp, een inkom, vlaggen, een piramide,... de mogelijkheden zijn immens. Ook om op een snelle, mooie en gemakkelijke manier schaduwplekken te creëren, zijn bamboepalen een goede keuze. Ofwel door een dak van dunne bamboepalen te maken of door doeken tussen bamboepalen te spannen.

Dakjes van de torens gemaakt van rietmatten
Dakjes van de torens gemaakt van rietmattenBamboe België levert bamboe over heel België en is met zijn uitgebreide kennis over het product een ideale partner voor jouw festival om er een droomeditie van te maken.

Neem een kijkje op onze website om ons uitgebreid assortiment aan bamboematerialen te ontdekken.

Voor zij die een groots event organiseren en bamboe nodig hebben voor een installatie, kunnen altijd contact opnemen met Bamboe België via info@bamboebelgie.be of via +32 471 721 442.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons