Samenwerking Bamboe België met vzw Toverspel


Bamboe België leverde afgelopen zomer verschillende keren bamboe aan vwz Toverspel. 

Wie is vzw Toverspel? Sinds 2013 maakt vzw Toverspel vuurinstallaties en vuurdecoraties op allerlei evenementen in binnen- en buitenland. Eén van hun succes installaties is een meccano van bamboepalen waarmee (in theorie) oneindig veel verschillende ruimtelijke vormen kunnen gemaakt worden, steeds gebaseerd op driehoeken. In elke driehoek past een zeshoekige doek en heel de figuur wordt van binnenuit verlicht met tuinkaarsen. Voor deze bamboe nam vzw Toverspel contact op met Bamboe België.

Bewonder hieronder enkele creaties.Samenwerking toverspel en Bamboe België (4)-min.pngSamenwerking toverspel en Bamboe België (3)-min.png


Bamboe België kijkt al uit naar een volgende samenwerking!

Ben jij op zoek naar een bamboe leverancier voor jouw opkomend project? Bekijk hier alvast onze realisaties waar wij met veel trots aan werkten en contacteer ons voor meer informatie.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons