Bamboe België verkoopt brood-en snijplanken voor De Warmste Week


In samenwerking met Wooden Creations heeft Bamboe België verschillende soorten bamboe brood – en snijplanken ontworpen. Ideaal om als cadeau te geven tijdens de eindejaarsfeestdagen of voor een verjaardag of voor vader-of moederdag.

Maak er een speciaal cadeau van door er een mooie spreuk op te laten graveren. Of nog specialer met een persoonlijke boodschap voor de persoon aan wie je het cadeau wil geven.

Neem een kijkje in onze webshop om de verschillende soorten planken en enkele inspirerende spreuken terug te vinden. 

De winst van de verkochte brood-en snijplanken schenken we aan De Warmste Week die dit jaar in het teken staat van ‘Kunnen zijn wie je bent’.De opbrengsten van De Warmste Week worden dit jaar op de rekening van het De Warmste Week Fonds gestort, die beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting. De Koning Boudewijnstichting stort vervolgens de bedragen door naar de 200 projecten die onlangs geselecteerd werden. 


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons