Bamboe borderrol zijn prachtig in de tuin


Onze prachtige bamboe borderranden op rol zijn uitstekend bruikbaar als planten- en bloemenbak of als afscheiding in uw tuin of wandelpad.

Dankzij een combinatie van onze naturel of zwarte bamboeborders, samen met onze uitgebreide collectie bamboematten en/of bamboeschermen, zal er een wondermooi geheel ontstaan in je tuin!

Onze bamboe borderranden genieten van een luxueuze afwerking. Doordat ze langs de bovenkant gesloten zijn, zijn ze ook volledig bestand tegen regenwater en vuil.

Zijn er nog specifieke vragen of wenst u een gepersonaliseerde offerte te verkrijgen, neem dan zeker en vast contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij ook klaar om u te verwelkomen in onze toonzaal waar al onze kwaliteitsvolle producten steeds te bewonderen zijn.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons