Halfronde bamboeschermen plaatsen in Knokke-Heist


𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐡𝐚𝐥𝐟𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐢𝐧𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧. Zo kregen we deze foto's ingestuurd van een tevreden klant uit Knokke-Heist.

Halfronde bamboeschermen kunnen zowel als nieuwe omheining geplaatst worden, alsook tegen een bestaande omheining . Ze zijn doorgaans goedkoper en lichter. dat maakt ze makkelijker te plaatsen dan een standaard bamboe tuinscherm.

Ontdek hier onze halfronde bamboeschermen naturel ==> https://bit.ly/Halfronde-Bamboeschermen-Naturel

Halve bamboe palen van gemiddeld 6-8 cm breed worden op stevige bamboelatten gemonteerd om een mooi, stevig scherm te vormen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig tegen een vlakke wand of muur te schroeven. Ze kunnen zowel gebruikt worden binnenshuis als buiten, voor bijvoorbeeld een verouderde schutting te renoveren tegen een betaalbare prijs.

Tuinomheining met halfronde bamboeschermen in Knokke-Heist
Tuinomheining met halfronde bamboeschermen in Knokke-HeistMeest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons