Bamboe pergola bouwen met ons bouwpakket - Beringen


𝐁𝐫𝐞𝐧𝐠 𝐬𝐟𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐭𝐮𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐠𝐨𝐥𝐚. Deze foto's mochten we ontvangen van een tevreden klant uit Beringen die deze mooie bamboe pergola zelf in zijn tuin geplaatst heeft.

Dankzij deze eenvoudige bouwpakketten kan iedereen een super gezellige bamboe pergola bouwen in eigen tuin.

Met onze kant-en-klare bamboe pergola’s fleur je interieur, tuin of terras instant op. De gebruiksvriendelijke bouwpakketten kan je bijzonder snel en makkelijk op- en afbouwen. Dat maakt ze eveneens zeer geschikt voor feesten of speciale evenementen.

Voor een dichte zonnewering en/of waterdichte overkapping zijn de bamboe pergola’s prachtig te combineren met de strodaken, rietmatten of gespleten bamboematten als dakbedekking. Aan de zijkanten van de pergola, kunnen o.a. bamboeschermen zorgen voor de gewenste privacy. Je creëert in no time een gezellig, tropische sfeer.

𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤 𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚𝐚𝐠 𝐨𝐧𝐬 𝐮𝐢𝐭𝐠𝐞𝐛𝐫𝐞𝐢𝐝 𝐚𝐚𝐧𝐛𝐨𝐝 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐠𝐨𝐥𝐚'𝐬 ==> https://bamboebelgie.be/product-category/bamboe-pergolas/

Bamboe pergola bouwen met onze makkelijke bouwpakketten - Bamboe België
Bamboe pergola bouwen met onze makkelijke bouwpakketten - Bamboe BelgiëMeest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons