Terras met bamboe omheining in De Haan


𝐆𝐞𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐁𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐮𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠. Dit is echt een relaxhoekje in eigen tuin waar je 100% kan genieten van die zalige zomeravonden in De Haan.

Deze klant heeft gebruik gemaakt van Bamboeschermen Giant zwart om de schutting rondom het terras te plaatsen.

Vind je dit mooi? Neem dan zelf even een kijkje in onze webshop en maak een keuze uit jouw favoriete bamboeschermen. ==> https://bit.ly/Ontdek-onze-Bamboeschermen

Deze robuuste tuinschermen zijn standaard verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar kunnen eveneens eenvoudig afgekort worden (zowel de onderzijde als de zijkanten). Giant bamboe schermen zijn langs boven van nature afgesloten om vocht en vuil insijpeling te vermijden. Extra stabiliteit wordt gecreëerd door een dunne horizontale spies.

Wanneer u meerdere bamboe tuinschermen naast elkaar plaatst, tovert u uw tuin om in een exotisch ogend paradijs met een zomerse uitstraling.

We bedanken deze klant alvast voor de prachtige foto's. Heb jij nog foto's van je afgewerkte projecten. Stuur ze ons zeker door, vinden we leuk.

Prachtige terrasomheining met zwarte bamboeschermen in De Haan - Bamboe België
Prachtige terrasomheining met zwarte bamboeschermen in De Haan - Bamboe België

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons