Prachtige bamboe tuinomheining te Lier


Deze mooie foto's mochten we weer ontvangen van een tevreden klant uit Lier.  𝐓𝐮𝐢𝐧𝐨𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐚𝐥𝐟𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐳𝐰𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧.

Onze zwarte halfronde bamboeschermen geven deze tuin een mooie natuurlijke uitstraling.

Onze bamboeschermen Halfrond Zwart worden handgemaakt in Indonesië van halfronde bamboepalen. Ze zijn doorgaans goedkoper en lichter. dat maakt ze makkelijker te plaatsen dan een standaard bamboe tuinscherm.

Halve bamboe palen van gemiddeld 6-8 cm breed worden op stevige bamboelatten gemonteerd om een mooi, stevig scherm te vormen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig tegen een vlakke wand of muur te schroeven. Ze kunnen zowel gebruikt worden binnenshuis als buiten, voor bijvoorbeeld een verouderde schutting te renoveren tegen een betaalbare prijs.

Wat de afwerking betreft, zijn de schermen behandeld met een laklaag en zorgt het decoratieve palm touw voor een speelse uitstraling.

Verschillend met onze bamboematten hebben de bamboeschermen sterkere en robuustere vaste panelen waarvan de bamboestokken aan elkaar zijn verbonden door middel van bamboespiezen.

Wil jij ook graag een natuurlijk element aan je tuin of terras toevoegen? Ontdek dan alle bamboeschermen vandaag in onze webshop. ➡ https://bit.ly/Ontdek-onze-Bamboeschermen

Bamboeschermen verhogen ook meteen je privacy - Bamboe België
Bamboeschermen verhogen ook meteen je privacy - Bamboe België

Prachtige bamboeschermen te Lier - Bamboe België
Prachtige bamboeschermen te Lier - Bamboe België

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons