Bamboe pergola geplaatst in Kapellen


𝐄𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞 𝐏𝐞𝐫𝐠𝐨𝐥𝐚 𝐠𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐭𝐮𝐢𝐧 𝐧𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐭 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭𝐣𝐞. Steeds meer wordt er gekozen voor bamboe pergola's. En terecht, dankzij hun sterkte en buigzaamheid hebben ze geen last van storm en windvlagen.

Waar gewone houten of metalen pergola's kunnen breken, blijft een bamboe pergola gewoon staan om zachtjes met de wind mee te buigen. Ze breekt dus niet!

Kies ook voor een bamboe pergola! Ontdek ze vandaag reeds in onze webshop. ➡ https://bit.ly/bamboe-pergola

Met onze kant-en-klare bamboe pergola’s fleur je interieur, tuin of terras instant op. De gebruiksvriendelijke bouwpakketten kan je bijzonder snel en makkelijk op- en afbouwen. Dat maakt ze eveneens zeer geschikt voor feesten of speciale evenementen.

Voor een dichte zonnewering en/of waterdichte overkapping zijn de bamboe pergola’s prachtig te combineren met de strodaken, rietmatten of gespleten bamboematten als dakbedekking. Aan de zijkanten van de pergola, kunnen o.a. bamboeschermen zorgen voor de gewenste privacy. Je creëert in no time een gezellig, tropische sfeer.

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons