Wilgenmatten gebruiken als omheining voor je tuin of terras


De wilgenmatten op rol van Bamboe België zijn vervaardigd uit 6 tot 8 mm dikke wilgentenen en zijn per stengel samengebonden met gegalvaniseerde ijzerdraad. Onze wilgenmatten zijn 3 meter breed en beschikbaar in hoogtes van 100 tot 200 cm.

Doordat de wilgenmatten dicht tegen elkaar verweven zijn, geven ze een zichtdicht van 60 à 70%. De wilgenrol is eenvoudig op maat te maten, zowel in de hoogte als in de breedte.

Naast milieuvriendelijk, sterk en duurzaam, zijn ze ook een goedkope oplossing om uw terras of balkon de gewenste privacy te geven. Een andere veel gebruikte toepassing is als dakbedekking van veranda’s of als basis om klimplanten te laten tegen groeien. 

Bij de omschrijving van elk product vindt u meer informatie over de eigenschappen en de manier waarop ze bevestigd kunnen worden.

Wij maken heel graag tijd voor u. Via mail of telefonisch bieden we een antwoord op mogelijke vragen en bezorgen we u een passende offerte. Onze bamboe producten komen bekijken of direct afhalen kan na afspraak via de showroom te Oudsbergen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons