Een Japanse tuin met bamboe schermen in Kalmthout


Deze mooie foto's kregen we een klant uit Kalmthout die bamboeschermen en bamboestokken gebruikt heeft om zijn Japanse tuin in te richten. Prachtig gedaan!

Bamboepalen of bamboestokken zijn perfect voor het opfleuren van tuinen, het opknappen van huizen, het moderniseren van kantoren, … het zijn maar enkele voorbeelden van wat je allemaal kan realiseren met ons enorm uitgebreid assortiment bamboepalen.

Neem een kijkje in ons aanlokkelijk assortiment, stap de wonderwereld van bamboe binnen en kies de voor jouw meest geschikte bamboe eenvoudig op kleur, diameter, lengte of soort om zo jouw project te verwezenlijken.

Wil jij ook graag ontdekken wat jij allemaal kan maken met de producten van Bamboe België? Neem dan zeker een bezoekje aan onze webshop. ➡ https://bamboebelgie.be/

𝐁𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞 𝐢𝐬 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧𝐬𝐞 𝐭𝐮𝐢𝐧. Prachtig wat deze klant gemaakt heeft met bamboematten, halfronde bamboeschermen en zelfs een fonteintje van bamboestokken.

Japanse tuin met waterval gemaakt met bamboestokken
Japanse tuin met waterval gemaakt met bamboestokken

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons