Bamboe tuinscherm Humberto Naturel


Huberto tuinschermen zijn gemaakt van 40-60 mm dikke bamboestokken. Deze elegante bamboeschermen zijn standaard leverbaar in 180x180cm en kunnen eventueel ook makkelijk ingekort worden (zowel de onderzijde als de zijkanten). Door het plaatsen van meerdere bamboe tuinschermen naast elkaar krijgt uw tuin een tropische en zomerse uitstraling, daarnaast zijn ze nog eens goed voor het milieu ook omdat bamboe een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal is.

Huberto bamboeschermen zijn aan de bovenzijde natuurlijk afgesloten om zo te vermijden dat er vocht en vuil in de bamboestokken blijft zitten. Een horizontale dunne bamboe spies zorgt voor de stabiliteit van de bamboe schutting.

Meer informatie over de eigenschappen van Huberto bamboe tuinschuttingen en hoe ze geplaatst kunnen worden vindt u in de omschrijving van elk product. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook steeds van harte welkom om de bamboe tuinschermen te komen bekijken en direct af te halen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons