Rieten rolgordijnen zijn perfect in de veranda als zonnewering


Rieten rolgordijnen zijn een betaalbare en snelle manier om meer gezelligheid en privacy te creëren. Bovendien is riet een natuurlijk en duurzaam materiaal waarmee je de warmte kan buiten houden maar je toch nog van een fijne lichtstraal kan genieten binnen.

Onze rieten rolgordijnen die u vindt bij Bamboe België zijn vervaardigd uit stevig zoutwater riet dat door een zwart palmtouw is samengebonden. Dit zorgt ervoor dat je de rolgordijnen makkelijk kan afrollen en weer oprollen tot op de hoogte die je zelf wenst. Dankzij het lichte materiaal dat riet is, zijn ze ook perfect om te gebruiken voor bredere ramen.

U zal merken dat onze lichtbruine rieten rolgordijnen prachtig staan in elk interieur. Daarnaast zijn deze rolgordijnen ook  perfect als zonwering voor uw veranda, tuinhuis, serre of overkapping. Je kan het rolgordijn half openzetten om te genieten van het buitenzicht zonder fel zonlicht in je ogen te krijgen, of je kan het helemaal afrollen om te verhinderen dat de warmte binnenkomt.

Onze rieten rolgordijnen zijn beschikbaar in diverse afmetingen en zijn inclusief ophangbeugels. Indien u wenst kan u heel makkelijk de rolgordijnen op maat knippen.

De verschillende eigenschappen per rieten rolgordijn vindt u terug in de beschrijving van het product. Aarzel zeker niet om even met ons contact op te nemen indien u meer informatie wenst of indien u een offerte op maat wil. U bent natuurlijk ook steeds welkom in onze showroom te Oudsbergen om de verschillende rieten rolgordijnen te bekijken en ze direct af te halen. Maakt u dan wel liefst even een afspraak, bedankt.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons