Bamboeschermen voor binnen en buiten in Merksplas


𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐞𝐟 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞, 𝐝𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐰𝐞!

Zo kregen we van deze klant uit Merksplas enkele mooie foto's door van bamboe afwerking naast de vijver. Daar is mooi gebruik gemaakt van bamboe schermen tegen de muur.

Mooie afwerking met halfrond bamboeschermen
Mooie afwerking met halfrond bamboeschermen

Onze bamboeschermen Halfrond Naturel worden handgemaakt in Indonesië van halfronde bamboepalen. Ze zijn doorgaans goedkoper en lichter. dat maakt ze makkelijker te plaatsen dan een standaard bamboe tuinscherm.


Halve bamboe palen van gemiddeld 6-8 cm breed worden op stevige bamboelatten gemonteerd om een mooi, stevig scherm te vormen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig tegen een vlakke wand of muur te schroeven. Ze kunnen zowel gebruikt worden binnenshuis als buiten, voor bijvoorbeeld een verouderde schutting te renoveren tegen een betaalbare prijs.

Prachtige vijver afgewerkt met bamboeschermen
Prachtige vijver afgewerkt met bamboeschermen

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons