Bamboe fineer voor de afwerking van uw hout


Onze fineer is afkomstig van bamboe, een grassoort die als eigenschap heeft geen groeiringen of donker kernhout te hebben. Dit zorgt ervoor dat je heel grote vlakken tot volledige ruimtes eenvoudig kan bekleden in dezelfde uniforme stijl.

Het sterke cellulose vlies op de achterkant van het fineer helpt scheuren te voorkomen en zorgt ervoor dat het makkelijk op een drager kan worden geperst.

Onze bamboe fineer is leverbaar in zowel verticaal als horizontaal geperste uitvoering. De 0,6mm   dikke fineer (0,5 mm bamboe + 0,1 mm backing-materiaal) is caramel van kleur en de maatvoering is 2500 x 1250 mm.

Bij de omschrijving van elk product vindt u meer informatie over de eigenschappen en de manier waarop ze bevestigd kunnen worden.

Bent u overtuigd van de kracht van bamboe? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij maken heel graag tijd voor u. Via mail of telefonisch bieden we een antwoord op mogelijke vragen en bezorgen we u een passende offerte. Onze bamboe producten komen bekijken of direct afhalen kan na afspraak via de showroom te Oudsbergen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons