Zwarte Java bamboe pergola's zijn zeer mooi in de tuin


Met onze kant-en-klare Java bamboe pergola’s fleur je interieur, tuin of terras instant op. Bamboe is een CO²-negatief product en de Java bamboesoort heeft een poreuze buitenlaag die beitsen vergemakkelijkt.

Voor een dichte zonnewering en/of waterdichte overkapping zijn de Java bamboe pergola’s prachtig te combineren met onze strodaken, rietmatten of gespleten bamboematten als dakbedekking. Aan de zijkanten van de pergola, kunnen o.a. bamboeschermen zorgen voor de gewenste privacy. Je creëert in no time een gezellig, tropische sfeer.

Elk Java bamboe pergola bouwpakket bevat bouten, sluitringen, moeren, boor en handleiding voor een eenvoudige montage (*paalhouders zijn niet inbegrepen).

Bij de omschrijving van elk product vindt u meer informatie over de eigenschappen en de manier waarop ze bevestigd kunnen worden.

Bent u overtuigd van de kracht van bamboe? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij maken heel graag tijd voor u. Via mail of telefonisch bieden we een antwoord op mogelijke vragen en bezorgen we u een passende offerte. Onze bamboe producten komen bekijken of direct afhalen kan na afspraak via de showroom te Oudsbergen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons