Zwarte bamboemat in de tuin te Poppel Antwerpen


Dat je met onze budget bamboematten zwart ook hele mooie dingen kan maken bewijst deze klant uit Poppel te Antwerpen ons. Deze Java zwarte budget bamboematten zijn de perfecte eye-catcher in deze mooi tuin.

De Bamboematten Budget Zwart zijn vervaardigd uit Nigra bamboestokken met een diameter van 20-30 mm. Nigra is een duurzame bamboesoort waarvan de herkomst in China ligt.

De bamboematten zijn 180 cm breed en 200 cm hoog en eenvoudig in te korten in de hoogte en/of de breedte. Voorts zijn de budget bamboematten geïmpregneerd en afgewerkt met gegalvaniseerde staaldraad.

Net zoals andere bamboe producten, zijn ook deze bamboematten op rol op verschillende plaatsen inzetbaar, zowel binnen als buitenshuis. Vaak worden deze budget bamboematten gebruikt als afscherming op terrassen. Niet alleen voor de tropische uitstraling, maar ook voor de privacy, gezien de dichtheid van 70%.

Ontdek vandaag alle bamboematten in onze webshop ➡ https://bit.ly/Ontdek-Onze-Bamboematten

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons