Tuinomheining van bamboematten te Temse


Deze klant uit Temse is het perfecte voorbeeld om te laten zien hoe mooi bamboematten kunnen zijn om te plaatsen als tuinomheining. 

Men heeft hier gebruik gemaakt van de 𝐁𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐦𝐚𝐭 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞𝐥 𝐨𝐩 𝐫𝐨𝐥 om deze prachtige schutting te zetten. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de 𝐳𝐰𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐦𝐚𝐭 𝐨𝐩 𝐫𝐨𝐥 als dit meer jouw smaak is.

Beide bamboematten kan je terugvinden in onze webshop ➡ https://bit.ly/Ontdek-Onze-Bamboematten

De uiterst gemakkelijk te bevestigen bamboematten kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Denk maar aan het gebruik van bamboematten voor tuinafscheidingen, houten schuttingen, omheiningen, draadafsluitingen, gaaspanelen, zonweringen, plafond- en wandbekledingen en zoveel meer.

Heb jij nog leuke foto's van bamboeprojecten die je onlangs gemaakt hebt? Stuur ze dan zeker op naar info@bamboebelgie.be

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons