Nigra zwarte bamboestokken uit China


Nigra zwarte bamboestokken kennen hun oorsprong in China en hebben een natuurlijk donkerbruine tot zwarte kleur. Deze bamboepalen hebben een maximum diameter van ca. 4 cm aan de basis. Ze zijn leverbaar in 2 – 3 of 4 m lengte.

Voor decoratieve doeleinden als meubelen, muziekinstrumenten, maar ook tuinschermen bijvoorbeeld wordt deze soort het meest gebruikt.

Bij de omschrijving van elk product vindt u meer informatie over de eigenschappen en de manier waarop ze bevestigd kunnen worden.

Bent u overtuigd van de kracht van bamboe? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij maken heel graag tijd voor u. Via mail of telefonisch bieden we een antwoord op mogelijke vragen en bezorgen we u een passende offerte. Onze bamboe producten komen bekijken of direct afhalen kan na afspraak via de showroom te Oudsbergen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons