Bamboeschermen verhogen je privacy


𝐕𝐞𝐫𝐡𝐨𝐨𝐠 𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐜𝐲 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦. Bamboeschermen zijn niet alleen mooi, maar ze bieden je ook meteen meer privacy. Voor het dakterras van deze klant zijn ze dus ideaal.

Wil jij ook graag de privacy in jouw tuin of op jouw terras verhogen? Ontdek dan vandaag alle bamboeschermen in onze webshop. ➡ https://bit.ly/Ontdek-onze-Bamboeschermen

Onze bamboeschermen Giant zijn vervaardigd met 6-9cm dikke bamboestokken die hun herkomst kennen in Indonesië.

Deze robuuste tuinschermen zijn standaard verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar kunnen eveneens eenvoudig afgekort worden (zowel de onderzijde als de zijkanten). Giant bamboe schermen zijn langs boven van nature afgesloten om vocht en vuil insijpeling te vermijden. Extra stabiliteit wordt gecreëerd door een dunne horizontale spies.

Wanneer u meerdere bamboe tuinschermen naast elkaar plaatst, tovert u uw tuin of terras om in een exotisch ogend paradijs met een zomerse uitstraling.

Bamboeschermen verhogen je privacy op jouw terras of in je tuin.
Bamboeschermen verhogen je privacy op jouw terras of in je tuin.

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons