Bamboeschermen met bamboepoortje te Gent


𝐏𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐓𝐮𝐢𝐧𝐨𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐇𝐚𝐥𝐟𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐁𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧 en bamboepoort. 

Deze foto's van een klant uit Gent kregen we onlangs in onze mailbox. We vinden het altijd geweldig als klanten hun resultaat met ons delen.

En of is het prachtig. Een schutting van bamboeschermen waarin achteraan de tuin ook nog eens een prachtige bamboe poortdeur verwerkt zit.

Ontdek alle halfronde bamboeschermen in onze webshop ==> https://bit.ly/Halfronde-Bamboeschermen-Naturel

Onze bamboeschermen Halfrond Naturel worden handgemaakt in Indonesië van halfronde bamboepalen. Ze zijn doorgaans goedkoper en lichter. dat maakt ze makkelijker te plaatsen dan een standaard bamboe tuinscherm.

Halve bamboe palen van gemiddeld 6-8 cm breed worden op stevige bamboelatten gemonteerd om een mooi, stevig scherm te vormen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig tegen een vlakke wand of muur te schroeven. Ze kunnen zowel gebruikt worden binnenshuis als buiten, voor bijvoorbeeld een verouderde schutting te renoveren tegen een betaalbare prijs.

Wat de afwerking betreft, zijn de schermen behandeld met een laklaag en zorgt het decoratieve palm touw voor een speelse uitstraling.

Heb jij nog foto's van jouw eindproject? Stuur ze dan zeker door naar info@bamboebelgie.be.

Prachtige tuinafwerking met bamboeschermen te Gent - Bamboe België
Prachtige tuinafwerking met bamboeschermen te Gent - Bamboe België

Bamboeschermen zijn zeer mooie en zorgen voor meer privacy.
Bamboeschermen zijn zeer mooie en zorgen voor meer privacy.

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons