Tuinomheining met Giant zwarte bamboeschermen te Geel


Wat dacht u van deze prachtige tuinomheining gemaakt van Giant zwarte bamboeschermen? Wij kregen alvast deze mooie foto's toegestuurd van een tevreden klant ui Geel. Alles ziet er lekker strak uit en ze verhogen meteen de privacy in heel de tuin.

Deze robuuste tuinschermen zijn standaard verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar kunnen eveneens eenvoudig afgekort worden (zowel de onderzijde als de zijkanten). Giant bamboe schermen zijn langs boven van nature afgesloten om vocht en vuil insijpeling te vermijden. Extra stabiliteit wordt gecreëerd door een dunne horizontale spies.

Wanneer u meerdere bamboe tuinschermen naast elkaar plaatst, tovert u uw tuin om in een exotisch ogend paradijs met een zomerse uitstraling.

Ontdek vandaag onze Bamboeschermen Giant Zwart ==> https://bit.ly/Ontdek-onze-Bamboeschermen

Tuinomheining met Giant zwarte bamboeschermen te Geel - Bamboe België
Tuinomheining met Giant zwarte bamboeschermen te Geel - Bamboe België

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons