Bamboeschutting op terras in centrum Antwerpen


Bamboeschermen zijn perfect om te gebruiken als schutting op jouw terras. Deze mooie foto's kregen we van een klant uit Antwerpen. 

Bamboeschermen zijn niet alleen mooi, maar ze bieden je ook meteen meer privacy. Voor het dakterras van deze klant zijn ze dus ideaal.

Onze bamboeschermen Giant zwart zijn vervaardigd met 6-9cm dikke bamboestokken die hun herkomst kennen in Indonesië.

Deze robuuste tuinschermen zijn standaard verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar kunnen eveneens eenvoudig afgekort worden (zowel de onderzijde als de zijkanten). Giant bamboe schermen zijn langs boven van nature afgesloten om vocht en vuil insijpeling te vermijden. Extra stabiliteit wordt gecreëerd door een dunne horizontale spies.

Wanneer u meerdere bamboe tuinschermen naast elkaar plaatst, tovert u uw tuin of terras om in een exotisch ogend paradijs met een zomerse uitstraling.

Ontdek vandaag ons uitgebreid aanbod bamboe schermen in onze webshop. ➡  http://bit.ly/Bamboescherm-Giant-Zwart

Terras met bamboeschutting te centrum Antwerpen
Terras met bamboeschutting te centrum Antwerpen

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons