Bamboe rolgordijnen zijn perfect als zonnewering


Bamboe rolgordijnen zorgen niet alleen voor een tropisch sfeertje in huis, ze bieden eveneens uitstekende bescherming tegen de zon, warmte, wind en inkijk van nieuwsgierige buren. Bamboe rolgordijnen zijn een duurzame en milieubewuste keuze om je woning binnenshuis op te vrolijken. Ook in de tuin, op het terras, rond een overkapping, pergola of tuinhuis creëren ze een gezellige look en feel. Je krijgt de nodige privacy zonder te moeten inboeten aan lichtinval.

Bamboe rolgordijnen lenen zich uitstekend als raamdecoratie voor buiten en binnenshuis, maar ook als wand-of plafondbekleding, zonnewering, vloerkleed of gewoon decoratief zijn inzetbaar.

Onze handgemaakte bamboe rolgordijnen bestaan uit volledige, ronde bamboestammen werden open gemaakt en vervolgens plat geperst. Hierdoor blijven de natuurlijke buitenlaag en de ringen van de bamboestok zichtbaar.

Voor ramen en deuren zijn de bamboe rolgordijnen leverbaar in verschillende afmetingen, maar ook hier weer zijn ze eenvoudig in te korten in zowel de breedte als de hoogte. Bamboe België heeft 2 kleuren is zijn assortiment; de Naturel (beige) of Zwarte (donkerbruine) kleur.

Bij de omschrijving van elk product vindt u meer informatie over de eigenschappen en de manier waarop ze bevestigd kunnen worden.

Bent u overtuigd van de kracht van bamboe? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij maken heel graag tijd voor u. Via mail of telefonisch bieden we een antwoord op mogelijke vragen en bezorgen we u een passende offerte. Onze bamboe producten komen bekijken of direct afhalen kan na afspraak via de showroom te Oudsbergen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons