Tuinomheining met halfronde bamboeschermen in Lommel


𝐇𝐚𝐥𝐟𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧𝐝𝐞 𝐭𝐮𝐢𝐧𝐨𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠. Deze klant uit Lommel heeft zijn privacy in de tuin en op het terras verhoogd door bamboeschermen te plaatsen.

Halfronde bamboeschermen zijn dan ook perfect om te gebruiken bij een reeds bestaande omheining. Ze zijn makkelijk te plaatsen en kunnen aangepast worden in hoogte en breedte.

Ontdek onze halfronde bamboeschermen in onze webshop. ==> http://bit.ly/Halfronde-Bamboeschermen-Naturel

Onze bamboeschermen Halfrond Naturel worden handgemaakt in Indonesië van halfronde bamboepalen. Ze zijn doorgaans goedkoper en lichter. dat maakt ze makkelijker te plaatsen dan een standaard bamboe tuinscherm.

Halve bamboe palen van gemiddeld 6-8 cm breed worden op stevige bamboelatten gemonteerd om een mooi, stevig scherm te vormen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig tegen een vlakke wand of muur te schroeven. Ze kunnen zowel gebruikt worden binnenshuis als buiten, voor bijvoorbeeld een verouderde schutting te renoveren tegen een betaalbare prijs.

Wat de afwerking betreft, zijn de schermen behandeld met een laklaag en zorgt het decoratieve palm touw voor een speelse uitstraling.

Tuinomheining met bamboeschermen in Lommel - Bamboe België
Tuinomheining met bamboeschermen in Lommel - Bamboe BelgiëMeest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons