Plaatsen van bamboeschermen in Zottegem


𝐄𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞 𝐭𝐮𝐢𝐧𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦 𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐭𝐮𝐢𝐧? Deze klant uit Zottegem toont exact hoe je een bamboescherm op de correcte manier plaatst.

Als u het scherm plaats is het belangrijk dat u ze niet rechtstreeks op de (natte) ondergrond plaats, maar wel op een verhoogd balk of dergelijke. Hierdoor zal u vele jaren langer van uw tuinscherm kunnen genieten.

Maar geen nood, als u interesse heeft om bamboeschermen te plaatsen, dan vertellen we u met veel plezier hoe je dit best doet.

Wilt u graag een stevige, maar toch mooie, afscheiding maken in uw tuin? Kies dan zeker voor onze Bamboeschermen Giant naturel of zwart.

Ontdek vandaag ons uitgebreid gamma bamboeschermen in onze webshop ==> https://bamboebelgie.be/product-category/bamboeschermen/

Bamboeschermen plaatsen in je tuin - Bamboe België
Bamboeschermen plaatsen in je tuin - Bamboe BelgiëMeest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons