Halfronde bamboepalen als afwerking voor uw tuinomheining


Onze halfronde bamboepalen zijn de perfecte oplossing om de plompe houten tuinpalen, die nodig zijn voor de stevigheid van je tuinschutting, te verbergen en de bamboe schutting uit één geheel te laten bestaan.

De voordelen bij het gebruik van onze waardevolle halfronde bamboepalen ten opzichte van volle ronde bamboepalen omvat onder meer dat ze mooi vlak zijn, lichter wegen en minder volume vereisen. Daardoor zijn ze ook perfect geschikt voor de bekleding van wanden en plafonds.

Onze halfronde bamboepalen beschikken over een donkerbruine kleur, alsook zijn ze verkrijgbaar in hun naturelle kleur. Onze halfronde bamboepalen zullen u ook steeds ongerept en onbehandeld bezorgd worden.

Zijn er nog specifieke vragen of wenst u een gepersonaliseerde offerte te verkrijgen, neem dan zeker en vast contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij ook klaar om u te verwelkomen in onze toonzaal waar al onze kwaliteitsvolle producten steeds te bewonderen zijn.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons