Tuinomheining met bamboe budgetmatten


De Bamboematten Budget Naturel zijn vervaardigd uit Tonkin bamboestokken met een diameter van 10-30 mm. Tonkin is een duurzame bamboesoort waarvan de herkomst in China ligt. De stokken van de bamboematten lopen taps toe wat maakt dat de dunne en dikke kant afwisselend naast elkaar lopen.

Qua afmetingen heb je al een ruim aanbod van 180 cm breed op 100, 120, 150, 180 of 200 cm hoog en ze zijn makkelijk te verwerken, alsook eenvoudig in te korten in de hoogte en/of de breedte. Voorts zijn de budget bamboematten geïmpregneerd en afgewerkt met gegalvaniseerde staaldraad.

Net zoals andere bamboe producten, zijn ook deze bamboematten op rol op verschillende plaatsen inzetbaar, zowel binnen als buitenshuis. Vaak worden deze budget bamboematten gebruikt als afscherming op terrassen. Niet alleen voor de tropische uitstraling, maar ook voor de privacy, gezien de dichtheid van 70%.

Bent u overtuigd van de kracht van bamboe? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij maken heel graag tijd voor u. Via mail of telefonisch bieden we een antwoord op mogelijke vragen en bezorgen we u een passende offerte. Onze bamboe producten komen bekijken of direct afhalen kan na afspraak via de showroom te Oudsbergen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons