Bamboematten van Marcos zijn ideaal voor uw tuinomheining


Onze bamboematten zijn zeer sterk en makkelijk te monteren. Ze kunnen onder andere gebruikt worden als tuinschutting of als wand-en plafondbekleding. Al onze bamboe rolschermen zijn aan de bovenzijde op natuurlijke wijze gesloten om zo het binnendringen van vocht en vuil tegen te gaan. De bamboestokken zijn op meerdere plaatsen doorboord en met gegalvaniseerd staaldraad aan elkaar bevestigd.

Meer informatie over het plaatsen en bevestigen van deze bamboematten vindt u bij de omschrijving van elk product. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook steeds van harte welkom om de bamboematten te komen bekijken en direct af te halen.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons