Tuinomheining met rietmatten te Aalter


𝐄𝐞𝐧 𝐓𝐮𝐢𝐧𝐨𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐑𝐢𝐞𝐭𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧. Rietmatten zijn perfect voor als je toch een mooie natuurlijk omheining in je tuin wil, maar je met een beperkt kapitaal moet werken.

Heb je interesse om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn met rietmatten? Bekijk dan zeker onze webshop even. ==> https://bit.ly/rietmatten

Denk eraan, als je een rieten (of bamboe) omheining plaatst in je tuin dat je ze dan niet op de grond plaatst. Zorg er steeds voor dat er een harde (stenen) ondergrond of verhoging is. Zo zal je de levensduur van je matten aanzienlijk verlengen.

Rietmatten op rol lenen zich uitstekend als rolgordijnen of om klimplanten over te laten groeien, maar kunnen ook gebruikt worden als dakbedekking, schutting of balkonscherm. Onze natuurlijke rieten matten zijn eenvoudig te bevestigen en bovendien nog goedkoop ook. Riet heeft een gevarieerd toepassingsgebied en je creëert er als snel een tropische sfeer mee.

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons