Tuinomheining met bamboematten zwart Deluxe in Nieuwpoort


𝐏𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐓𝐮𝐢𝐧𝐨𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐙𝐰𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐃𝐞𝐥𝐮𝐱𝐞 in Nieuwpoort. 

Weet je wat zo geweldig is aan deze tuinomheining? Ze is niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam. Kiezen voor bamboe is kiezen voor een groenere planeet.

Bamboe is eigenlijk een grassoort. Het groeit dus zeer snel terug. Vergelijk het een beetje met gras afrijden, volgende week staat het gras er opnieuw. Bamboe is dus een SUPER ecologisch product.

Ontdek vandaag al onze bamboematten in de webshop ==> http://bit.ly/Bamboemat-Zwart-Deluxe

Deze Deluxe bamboerollen zijn erg indrukwekkend en gemaakt van 50-60 mm dikke Java bamboestokken uit Indonesië. Deluxe bamboerollen zijn beschikbaar in zowel 100, 150, 180 cm en 200 cm hoog bij 180 cm breed.

Deluxe bamboematten hebben het voordeel dat ze zeer makkelijk kunnen geplaatst worden tegen uw reeds bestaande schutting. Doordat de doorkijk van deze bamboematten zo minimaal is, zijn ze perfect om je privacy te verhogen. Daarnaast geven ze ook nog eens een warme natuurlijke uitstraling.

Prachtige tuinomheining met zwarte bamboematten te Nieuwpoort - Bamboe België
Prachtige tuinomheining met zwarte bamboematten te Nieuwpoort - Bamboe BelgiëMeest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons