๐“๐ฎ๐ข๐ง๐จ๐ฆ๐ก๐ž๐ข๐ง๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐š๐ฅ๐Ÿ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ณ๐ฐ๐š๐ซ๐ญ๐ž ๐›๐š๐ฆ๐›๐จ๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฆ๐ž๐ง te Sint-Gillis-Waas


Deze mooie foto's mochten we weer ontvangen van een tevreden klant uit Sint-Gillis-Waas. Deze tuinomheining van zwarte halfronde bamboeschermen geven deze tuin een mooie natuurlijke uitstraling.

Wil jij ook graag een natuurlijk element aan je tuin of terras toevoegen? Ontdek dan alle bamboeschermen vandaag in onze webshop. ➡ https://bit.ly/Ontdek-onze-Bamboeschermen

Verschillend met onze bamboematten hebben de bamboeschermen sterkere en robuustere vaste panelen waarvan de bamboestokken aan elkaar zijn verbonden door middel van bamboespiezen.

Heb jij ook nog foto's van jouw bamboe realisatie? Deel ze met ons in de reacties onderaan of stuur ze door naar info@bamboebelgie.be.

Bamboeschermen zijn perfect als tuinomheining - Bamboe Belgiรซ
Bamboeschermen zijn perfect als tuinomheining - Bamboe Belgiรซ

Bamboeschermen geven een mooie strakke afwerking - Bamboe Belgiรซ
Bamboeschermen geven een mooie strakke afwerking - Bamboe Belgiรซ

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe Belgiรซ hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons