Bamboematten als tuinomheining te Bornem


𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐡𝐚𝐧𝐠𝐦𝐚𝐭 𝐚𝐟𝐠𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐝 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧. Toen we deze foto mochten ontvangen van een tevreden klant wilden we allemaal even gaan chillen in die hangmat.

Wat een leuk plekje om even helemaal tot rust te komen. En vergeet ook vooral niet de prachtige omheining gemaakt uit bamboematten.

Je kan in onze webshop trouwens 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐨𝐨𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧 terugvinden waarmee jij ook zo een mooie schutting kan maken. ➡ https://bit.ly/Ontdek-Onze-Bamboematten

De uiterst gemakkelijk te bevestigen bamboematten kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Denk maar aan het gebruik van bamboematten voor tuinafscheidingen, houten schuttingen, omheiningen, draadafsluitingen, gaaspanelen, zonweringen, plafond- en wandbekledingen en zoveel meer.

 

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons