Gespleten bamboematten tegen bestaande tuinomheining


Onze gespleten bamboematten zijn vervaardigd uit dunne bamboe strips. Deze strips zijn ongeveer 3 mm dik en 1 cm breed en zijn met gegalvaniseerd staaldraad aan elkaar bevestigd. Onze bamboe rollen worden standaard verkrijgbaar in diverse afmetingen. Indien gewenst kan u ze makkelijk in de breedte als in de hoogte inkorten.

Het voordeel van onze gespleten bamboematten op rol is dat je ze makkelijk tegen een bestaande schutting of metalen hekwerk monteren. Tevens zijn ze ook geschikt voor het bekleden van daken, parasols en wanden. Ook perfect te gebruiken als goedkopere, maar toch natuurlijke, afscheidingen bij festivals en evenementen. Elk bamboemat wordt geleverd in een handige draagtas wat het transport vergemakkelijkt.

De verschillende eigenschappen per gespleten bamboemat vindt u terug in de beschrijving van het product. Ook kan u daar meer informatie vinden over het bevestigen van elke soort bamboe matten. Aarzel zeker niet om even met ons contact op te nemen indien u meer informatie wenst of indien u een offerte op maat wil. U bent natuurlijk ook steeds welkom in onze showroom te Oudsbergen om de verschillende bamboe matten te bekijken en ze direct af te halen. Maakt u dan wel liefst even een afspraak, bedankt.


Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons